Bibelen – og specielt evangelierne – viser hen til ham, som i alle slægter har været og fremdeles er den eneste redning og tilflugt for millioner af mennesker.

  • Hvem var han?
  • Hvad lærte han?
  • Og hvorfor er det vigtigt at forholde sig til ham?

Fokus på Jesus bringer Jesus tæt på. Her præsenteres han som en, der ikke blot hører fortiden til, men som også er særdeles relevant for vor egen tid. Ingen person har gennem århundrederne øvet en sådan magt over menneskene, som Jesus af Nazaret. Der findes intet område i livet, hvor hans indflydelse ikke gør sig gældende.

Så vidt man ved, skrev Jesus aldrig noget, bortset fra nogle få ord i sandet. Han digtede aldrig en sang, komponerede aldrig et musikstykke, men hans liv og hans ord giver genklang i salmer på tusinde sprog.

Hans lidelse, død og opstandelse er skildret med tonernes klang i vældige musikværker. Hans ansigt, som ingen kender, er genskabt i træ, sten og metal, snart tegnet med fattige streger, snart malet med glødende farver af verdenskunstens mestre.

Kurset, der bruger Bibelen som grundtekst, tilbydes gratis i Danmark. Udenlandske kursister betaler et gebyr på 75 kr, pga. den forhøjede portoudgift.

 

Klik her for at tilmelde dig kurset ->