» Forside    » Søg    » Print side    » Kontakt
Bestil Bladet Kontakt
Få vores
spændende informations-blad i din postkasse. Her får du hver gang inspiration om nye...
Læs mere her

Modtag nyhedsbrevet
Modtag vores nyheds-
brev på email. Indtast din email i feltet herunder.

Så let er det at studere pr. brev!

 

Når Korrespondanceskolen har modtaget din tilmelding, modtager du et velkomstbrev og de to første studiebreve. Læs studiebrevene og besvar spørgsmålene på svararkene. Send derefter svararkene tilbage til Korrespondanceskolen i vedlagte konvolut.  Husk at frankere brevet. Ved at bruge B-post sparer du 2. kr per forsendelse.  

 

Studievejlederen på Korrespondanceskolen gennemgår dine svar og returnerer svararkene til dig sammen med de to næste studiebreve.  Efter afsluttet kursus vil du modtage et kursusbevis.  

 

Kurserne er gratis i Danmark - bortset fra kurset om Danske Salmer, hvor man taler 50 kr. for den CD, der kommer sammen med studiebrev 3 og 4.  

For udenlandske kursister er der et ekspeditionsgebyr på 75 kr. pga. den forhøjede portoudgift. 

 

Som kursist vil du fire gange om året modtage vores nyhedsbrev "Kontakt."

 

Velkommen!  

 

 

 

 

Elektroniske kurser

 

Du har også mulighed for at tage en række af kurserne elektronisk.  Studieforløbet er også her enkelt og foregår således:

 

Når du tilmelder dig, modtager du en mail med dine login oplysninger. Det er vigtigt, at du gemmer dem, da de skal bruges hver gang, du logger ind.  Dit on-line kursus vil som regel være tilgængeligt indenfor 24 timer, og du modtager en mail, så snart du kan starte kurset.

 

Studiebrevet åbnes som anvist, og når du har læst det igennem, besvarer du spørgsmålene og klikker på "send".   Vi modtager díne svar, gennemgår dem og sender dem tilbage til dig sammen med næste studiebrev.

 

Du vil ikke modtage et girokort, men så snart vi har modtaget din indbetaling af ekspeditionsgebyret, vil du modtage en kvittering med posten.  Der er ikke noget ekstra gebyr for udenlandske kursister.

 

Både brevkurserne og on-line kurserne er tilrettelagt, så alle kan deltage.  Du kan begynde når som helst, og der er hele tiden anledning til at stille spørgsmål til studievejlederen eller få hjælp af den lokale studievejleder i området.

 

 

 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og håber, at du bliver glad for at studere sammen med os.

 

 

 


 


 

 

Korrespondanceskolen | Concordiavej 16 | Postboks 15 | 2850 Nærum | T. 4558 7770 | F. 4558 7778 | info@kskolen.dk