» Forside    » Søg    » Print side    » Kontakt
Bestil Bladet Kontakt
Få vores
spændende informations-blad i din postkasse. Her får du hver gang inspiration om nye...
Læs mere her

Modtag nyhedsbrevet
Modtag vores nyheds-
brev på email. Indtast din email i feltet herunder.

Få inspiration i hverdagen

 

Nogle af de bedste timer i vort liv er dem, vi tilbringer i meningsfyldt studium, når vi udvikler vort kendskab til Bibelen og dens historie og kristendommens grundprincipper.


Korrespondanceskolen har sammensat et kursusprogram, der tilbyder undervisning inden for en række forskellige områder, lige fra sundhed og familieanliggender til historie, arkæologi og kristendomskundskab.

 

Kurserne henvender sig til alle, der har lyst til at gøre fritiden endnu mere meningsfyldt, og som ønsker at få ny inspiration i hverdagen.

 

Korrespondanceskolen er grundlagt af Syvende Dags Adventistkirken  i 1947 og finansieres gennem tilskud og gaver fra skolens venner.

 

Gratis kurser

Studiemateriale og undervisning er gratis. Dog betaler hver kursist et ekspeditionsgebyr på kun kr. 75,- pr. kursus, hvor ikke andet er anført.


Tilmelding kan ske ved brev, telefon, fax eller her på siden.
 

 

Saglig og alsidig undervisning

Vi fokuserer på, at kursisten gennem studiebrevene får en saglig undervisning i de emner, der behandles, og at der gives anledning til en venlig brevveksling om emner og grundspørgsmål af vital betydning.


For at vore kursister skal få det størst mulige udbytte af studierne, har vi ikke alene vore erfarne studievejledere på skolen, men også lokale studievejledere i alle landsdele til kursisternes disposition.


En af de mange fordele for Dem ved korrespondanceundervisning er, at du kan begynde nu. Du skal ikke spekulere på, hvornår et skoleår begynder eller slutter. Dog skulle der helst ikke gå mere end tre måneder mellem hvert studiebrev.


Der er ingen aldersgrænse eller krav om forudgående uddannelse.


Vi har mange spændende tilbud. Uden tvivl finder du netop det brevkursus, som du kan glæde dig over hjemme hos dig selv!

 

 

 


 


 

 

Korrespondanceskolen | Concordiavej 16 | Postboks 15 | 2850 Nærum | T. 4558 7770 | F. 4558 7778 | info@kskolen.dk